Mindhacking Life voor semi-overheidsinstellingen

Vooral consulenten en jeugdhulpverleners voeren regelmatig gesprekken die zich kenmerken door tijds- en energieverlies en sociaal gewenste antwoorden. Naderhand blijkt dan dat veel van de ‘afspraken’ niet zijn nagekomen en vergeten. De gespreksmethode van Mindhacking Life biedt consulenten, jeugdhulpverleners en managers ondersteuning bij gesprekken die de intentie hebben om de ander ‘in beweging’ te krijgen.

Gespreksmethode

De gespreksmethode helpt namelijk om van ieder gesprek, ook als de motivatie om mee te doen gering is, een bijzonder en een bijzonder doeltreffend gesprek te maken, waarin afspraken worden gemaakt die echt zijn en oplossingen worden voorgedragen die werkelijk de kortste weg zijn uit het probleem. Mindhacking Life zorgt ervoor dat gesprekken lichter en leuker worden. Gesprekspartners voelen zich gezien en gehoord. De kwartjes vallen waar ze horen te vallen en er ontstaat weer motivatie van binnenuit. Tijdens het gesprek, maar ook nog lang daarna.

“De resultaten zijn verbluffend!”

- Margaux Vroon, Docent Engels ROC Mondriaan - School voor Commerciele Economie 3 januari 2018

Mindhacking Life voor semi-overheidsinstellingen zorgt voor:

• Gelijkwaardige gesprekken.
• Het einde van sociaal gewenste antwoorden.
• Meer resultaat in minder tijd.
• Doorbraken en inzichten die naar betere oplossingen voor problemen leiden, ook op lange termijn.
• Verbetering van de individuele prestaties.
• Betere instroom, doorstroom en uitstroom.

Workshops en lezingen

Tegenwoordig word ik ook regelmatig gevraagd voor het geven van een eenmalige workshop of lezing over Mindhacking Life. Vanzelfsprekend kom ik ook graag naar uw bedrijf of instelling om mijn ervaringen met u en uw collega’s te delen.

Meer informatie

Benieuwd wat ik en Mindhacking Life voor u kunnen betekenen? Neem dan direct en vrijblijvend contact op en gun uzelf en uw collega’s een ander perspectief op mensen, leven, problemen en gedrag.