Start uw eigen Mindhacking Life lesmodule

Droomt u er als docent van om studenten te helpen met minder moeite meer succes, ontspanning en invloed te bereiken? Wilt u de essentie van Mindhacking Life als les geven? Naast de tool voor klassenmanagement ‘Mindhacking de les’ en de gespreksmethode heb ik ook een speciale onderwijsmodule ontwikkelt die u zelf kunt inzetten. Deze Mindhacking Life onderwijsmodule bestaat uit ongeveer 8 lessen van 1 à 1,5 uur. Tijdens deze lessen word de student uitgedaagd om aan de slag te gaan met inzichten en gedachte experimenten, zodat er onmiddellijk nieuwe perspectieven ontstaan op hun eigen leven.  Verras hen met toegankelijke manieren van denken en laat hen met verfriste inzichten hun dag vervolgen.

Ik leidt u graag op tot Mindhacking Life Docent zodat u zelf de lesmodule (8 lessen) kunt gaan geven op uw eigen school. Tijdens de training ontvangt u een complete set van lesmaterialen met leuke en verassende werkvormen, een werkboek voor de student en een powerpoint-presentatie, zodat u snel kunt starten. Na afronding van de training krijgt u een certificaat en een vermelding op de website van Mindhacking Life.

Wilt u meer informatie ontvangen hoe ook u Mindhacking Life Docent kunt worden? Laat dan hier uw naam en e-mailadres achter:

naam*

bedrijfsnaam*

functie*

email*

tel*

bijzonderheden

bericht

( * = verplicht)